Oferta

Contactati-ne pentru informatii suplimentare

Intrebari Frecvente

Se agreează împreună cu creditorul avansarea unei sume necesare începerii procedurii, în funcție de volumul de dosare, de natura și complexitatea cauzei.

Avansul se va achita pe debitor (dosar), nu pe forma de executare.

Odata cu formularea cererii de executare, creditoarea va depune taxa judiciara de timbru de 20 lei pentru fiecare titlu executoriu detinut.

In functie de interogarile pe care creditorul doreste a le solicita autoritatilor prin intermediul nostru. Exemplu: ITM, DITL, ANCPI, Evidenta Populatiei, Conturi Bancare, etc.

Se va recupera de la debitor.

In functie de complexitatea dosarului, pot aparea cheltuieli privind evaluarea bunurilor indisponibilizate, actualizarea creantei, solicitare extrase carte funciara, notarea in registrele de publicitate (CF, AEGRM, etc.)

Creditorul poate alege in formularea unei astfel de cereri, fara perceperea de costuri suplimentare, sau poate indica forma de executare dorita.

La cererea de executare creditorul va atasa titlul executoriu in original, taxa judiciara de timbru, eventualele contracte de garantii, cesiune sau informatii detinute despre bunurile debitorului, dovada mandatul daca este cazul.

Conform dispozitiilor legale, cheltuielile fiind in sarcina debitorului urmarit.